Op onze school worden met enige regelmaat hele interessante gastlessen gegeven. Zo hebben we eerder al eens 2 echte poezen op bezoek gehad in de middenbouw groep omdat de kinderen onderzoeks- en leervragen hadden opgesteld omtrent het thema “katten”.  Door het onderwerp in school te halen, kreeg dit thema letterlijk en figuurlijk een leuk "staartje". Natuurlijk kan dit niet bij ieder onderwerp wat aan bod komt, maar wanneer mogelijk, proberen we hier een gastles aan te koppelen.
 
Op donderdag 14 december 2017 hebben we een gastles grafisch ontwerpen voor de kinderen van de onderbouw en de middenbouw mogen volgen van Daniëlle Schoonen - van den Berk. Zij is de moeder van Olivia en Quinten en heeft de kinderen kennis laten maken met de diverse grafische technieken die er zijn zoals vlakdruk, hoogdruk, etc. Daarna is zij samen met de kinderen aan de slag gegaan om deze technieken in de praktijk te brengen voor het maken van kerstkaarten.

 
 
 
Een leerzame middag met hele mooie resultaten. De kaarten zijn in de omgeving van de school verspreid. Ook hebben de bewoners van het Wilhelminahuis in Deurne een mooie kerstkaart gekregen toen we daar op donderdag 21 december kerstliedjes hebben gezongen.
 
Op 2 februari staat er ook weer een zeer mooie gastles op het programma. Deze wordt gegeven door niemand minder dan
Prof.Dr.Ir. Vlugt tijdens de weeksluiting. Deze professor is werkzaam aan de Technische Universiteit te Delft. De inhoud blijft nog even geheim.
 
 
  

 
Zoeken