Onze leerlingenraad


Ons logo heeft als onderschrift Samen jezelf leren zijn. Dit vind je door onze hele school terug. We geven ons onderwijs samen met de ouders en de kinderen vorm.
Daarom hebben we een leerlingenraad. In deze raad zitten kinderen uit verschillende stamgroepen die alle kinderen van onze school vertegenwoordigen.
Regelmatig komen we bij elkaar om samen te praten over onze school. Wat doen we goed en wat kan nog beter.
Samen met de kinderen kijken we hoe we dit samen kunnen oppakken.

Dit is de leerlingenraad van schooljaar 2017-2018Medine, Esme, Los, Luuk, Storm en Diesel


De kinderen hebben erg goede ideeen! Ook weten ze heel goed hoe ze onze school vorm willen geven en wat onze school bijzonder maakt.Februari 2018

Ook dit jaar heeft de leerlingenraad de regie gehad in het vormgeven van onze carnavalsviering.  Ze hebben er een leuke, gezellige en vooral energieke ochtend van gemaakt.Eerst hebben we de Prins van Deurne, Prins Sjors, mogen ontvangen en hebben onze eigen Prins Lamek en Prinses Esme hen welkom geheten op onze school.Daarna zijn de kinderen aan de slag gegaan in de groepen met activiteiten waar ze zich van te voren voor hebben mogen inschrijven. Er werd gedanst, geknutseld en geschminkt.


Toen was het tijd om te gaan feesten. In de zaal werd gehost gedanst en er werd zelfs een talentenshow gehouden waarbij kinderen hun talent konden showen aan de rest van de school.

Al met al een geslaagde ochtend die zeker voor herhaling vatbaar is.

 
Zoeken